HITNA SMENA u DRŽAVNOM VRHU, a sve PO NALOGU PREDSEDNIKA!

Izvor: BKTV News, 26.Sep.2017, 18:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HITNA SMENA u DRŽAVNOM VRHU, a sve PO NALOGU PREDSEDNIKA!

Evo ko se sve našao na udaru!

Ukazom predsednika Rusije Vladimira Putina sa dužnosti je smenjen general-pukovnik Viktor Bondarjov, koji je obavljao funkciju načelnika Vazdušno-kosmičkih snaga.

Putin čestitao Merkelovoj pobedu na izborima

Ranije je saopšteno da će Bondarjov, senator kojeg je delegirala Kirovska oblast, biti izabran u Komitet Saveta federacije za odbranu i bezbednost.

Osim njega smenjen je i viceadmiral Valerij Kulikov sa funkcije >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << zamenika komandanta Crnomorske flote Rusije, koji je i otpušten iz vojske, prenosi Sputnjik.

FOTO: Tanjug/AP

Pored toga, Putin je smenio i šeficu "Rosotrudnjičestva" - agencije za pitanja Zajednice nezavisnih država i dijasporu - Ljubov Glebovu.

Kurc zove Trampa da s Putinom razovara u Beču

Istovremeno, smenjen je i načelnik Glavne uprave MUP-a Rusije za Saratovsku oblast general-poitpukovnik policije Sergej Arenjin.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.