Izvor: RTS, 25.Sep.2021, 07:52

Gangsteri obučeni kao advokati likvidirali mafijaškog šefa u sudnici u Delhiju

Mafijaški šef Jitender Gogi, ubijen je tokom saslušanju u sudnici u Delhiju, u Indiji. Napadači obučeni u advokate otvorili su vatru i ubili Gogija pre nego što ih je policija ubila.
Jedan od najpoznatijih indijskih gangstera Jitender Gogi u zatvoru je od 2020. godine, a doveden je na saslušanje u sudnicu u severnom delu Delhija kako bi se suočio sa optužbama za ubistvo i iznudu. 

Nakon što je stigao, pripadnici suparničke bande Tilu, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ušli su u sudnicu obučeni u advokatske ogrtače i otvorili vatru. Policija je uzvratila u ubila dva napadača.
U unakrsnoj vatri povređen je jedan advokat.
Kongresmen Gaurav Pandi je na Tviteru objavio snimak nastao izvan sudnice koji se brzo proširio društvenim mrežama, a na njemu se čuje pucnjava i se vidi se policajac sa oružjem. 
Jitender Gogi (30) je vodio zloglasnu bandu, koja je umešana u nekoliko slučajeva, uključujući ubistvo, otmicu, iznudu i otimanje zemlje. 
Indijski mediji pišu da su Gogijeva i Tillu banda u ratu godinama te da je rezultat tog sukoba na desetine mrtvih. 
Incident je izazvao ozbiljnu zabrinutost zbog sigurnosnih mera usudovima u Delhiju, a mnogi se pitaju kako su muškarci uspeli da uđu u sudnicu noseći oružje.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Najtraženiji kriminalac "izrešetan" u sudnici VIDEO

Izvor: B92, 25.Sep.2021

Jitender Man Gogi ubijen u sudnici u glavnom gradu Indije, Nju Delhiju, zbog čega je zavladala neviđena panika u zemlji...Dvojica muškaraca su prerušena u advokate ušli u sudnicu u indijskom gradu Nju Delhiju i tokom saslušanja izrešetali najopasnijeg kriminalca u zemlji, Jitendera Mana Gogija,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.