Drama u Borči: Starac napao devojčicu?

Izvor: Mondo, 21.Maj.2018, 10:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drama u Borči: Starac napao devojčicu?

M. Đ. iz Borče prijavio je policiji da je njegovu ćerku, staru 15 godina, komšija koji živi preko puta na silu uvukao u kuću i počeo da je skida i dodiruje, javljaju beogradski mediji.

Foto: Mondo/Goran Sivački

Devojčica se otrgla i pobegla, rekao je njen otac policiji, kao i da je on otišao do komšije da raspravi šta se dogodilo.

Usledila je svađa, a u jednom trenutku komšija (72) uzeo je pištolj i ispalio metak u vazduh.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />Povređenih nije bilo, a M.Đ. je otišao iz komšijine kuće i pozvao policiju. Patrole su brzo došle i smirile situaciju.

Osumnjičeni starac je priveden. Istraga je u toku i utvrđuju se sve činjenice ovog slučaja, piše "Informer".

Novi leš u Borči: Pronađeno telo u ONOM kanalu

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

DRAMA U BORČI Starac (72) uvukao devojčicu (15) u kuću i počeo da je SKIDA I DODIRUJE

Izvor: Blic, 21.Maj.2018

Miodrag Đ. iz Borče prijavio je policiji da je njegovu ćerku staru 15 godina, komšija koji živi preko puta na silu uvukao u kuću i počeo da je skida i dodiruje.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.