Izvor: Blic, 21.Mar.2017, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GRČKE GERILE ŠALJU BOMBE Policija obavestila mete SUMNJIVIH PAKETA

Grčka policija kontaktira mete osam paketa-bombi koje bi bile poslate na adrese evropskih zvaničnika u oblasti finansija i kompanija u više evropskih zemalja, pošto su naprave otkrivene i demontirane u pošti blizu Atine.

Vlasti su danas saopštile da neće zvanično saopštiti kome su bombe bile namenjene sve dok te mete ne budu obaveštene. Paketi su bili lažno označeni kao da ih šalju obrazovne institucije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Jučerašnje otkriće bombi usledilo je pošto su pisma-bombe prethodnih dana bile poslate nemačkom ministarstvu finansija i kancelariji Međunarodnog monetarnog fonda u Parizu, gde je jedna osoba povređena u eksploziji.

Policija je saopštila da je u bombama bila mala količina eksploziva koja ne bi mogla da pričini veću štetu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Policija obavestila mete kojima su pisma-bombe otkrivena u pošti bila upućena

Izvor: Večernje novosti, 21.Mar.2017

Grčka policija kontaktirala je mete, kojima su bila upućena pisma - bombe, otkrivena u službi za razvrstavanje pošte blizu Atine Grčka policija kontaktirala je mete, kojima su bila upućena pisma - bombe, otkrivena u službi za razvrstavanje pošte blizu Atine, saopštili...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.