Faraž o seksualnom skandalu kraljevske porodice

Izvor: B92, 19.Nov.2019, 18:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Faraž o "seksualnom" skandalu kraljevske porodice

Seksualni skandal u vezi s princom Endrjuom naneo je štetu britanskoj kraljevskoj porodici, izjavio je lider Stranke za Bregzit Najdžel Faraž.

Princ Endrju (59) je, inače, negirao da je imao seksualne odnose s Amerikankom Virdžinijom Roberts, koja ga je optužila za seksualno zlostavljanje u vreme kada je bila maloletna, a reč je, prema tvrdnjama princa, o događajima iz 2001. i 2002. godine

Mnogi gledaoci nisu mogli da poveruju u Endrjuova objašnjenja koja je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dao u katastrofalnom TV intervjuu koji je emitovan u subotu, preneo je Rojters.

"Činjenica je da nije pokazao nikakvo žaljenje (zbog prijateljstva sa Epstinom) ili bilo kakvu vrstu saosećanja za osobe koje su bile predmet trgovine ljudima", rekao je Faraž tokom posete engleskom gradu Piterborou.

Na pitanje da li je Endrju naneo štetu kraljevskoj porodici, Faraž je rekao: "Oni sve to čine nezavisno od kraljice".

"Mislim da kraljica postaje sve uzvišenija figura i da javnost počinje da gleda na one koji dolaze posle s velikom skepsom u ovom trenutku", rekao je on.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.