Fondacija princeze Katarine donirala električne krevete i medicinsku opremu  bolnici u Kikindi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Jun.2020, 11:38

Fondacija princeze Katarine donirala električne krevete i medicinsku opremu bolnici u Kikindi

Nj.K.V. Princeza Katarina donirala je preko potrebne električne krevete, dušeke i medicinsku opremu za 17 bolnica širom Srbije u vrednosti višoj od pola miliona evra.

Opšta bolnica u Kikindi primila je 10 Strajker električnih kreveta za intenzivnu negu sa transformatorima, 40 dušeka, 5 toaletnih kolica i 10 infunzionih stalaka.

Vrednost donacije iznosi više od 56.500 evra i omogućena je uz podršku "Project C.U.R.E." iz Denvera, Kolorado i Lajfline Njujork humanitarne >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << organizacije, čiji je Nj.K.V. Princeza Katarina pokrovitelj.

"Moj suprug i ja veoma smo zahvalni dr Daglasu Džeksonu, direktoru "Project C.U.R.E." koji već dugi niz godina pomaže Fondaciji Princeze Katarine u Srbiji. Veoma je važno, a posebno u ovom trenutku, imajući u vidu kroz šta su herojski lekari, medicinske sestre i medicinsko osoblje prolazili u borbi protiv korona virusa, da imaju šta im je potrebno kako bi mogli da pomognu ljudima i uspešno spašavaju živote, kao i do sada", rekla je Nj.K.V. Princeza Katarina.

Nj.K.V. Princeza Katarina zahvaljuje kompaniji A.D Intereuropa iz Beograda na pruženoj značajnoj pomoći u carinjenju, transportu i skladištenju ove važne medicinske opreme, koja je od izuzetne koristi za naše bolnice.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.