Finska: U pucnjavi ranjena dva policajca, velika potraga za osumnjičenima

Izvor: RTS, 25.Avg.2019, 19:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Finska: U pucnjavi ranjena dva policajca, velika potraga za osumnjičenima

Dva policajca ranjena su u pucnjavi u gradu Porvo na jugu Finske. U toku opsežna potraga za osumnjičenima.
Načelnik finske policije Sepo Kolehmainen rekao je da je jedan policajac teško povređen ali je u stabilnom stanju, dok je drugi zadobio lakše povrede i već je otpušten iz bolnice, prenosi AP.

Pucnjava se dogodila nešto posle ponoći u industrijskoj zoni u Porvou, 50 kilometara severoistočno >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << od Helsinkija pošto je policija dobila dojavu.
"Kada su policajci stigli na lice mesta na njih je otvorena vatra", rekao je šef regionalne policije Ari Karvonen.
Nacionalni istražni biro pokrenuo istragu o pokušaju ubistva. Policija traga za dvojicom osumnjičenih muškaraca i mogućim saučesnicima.
U toku je velika potraga za osumnjičenima, uz učešće teško naoružanih policajaca i helikoptera.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Finska: U pucnjavi ranjeni policajci

Izvor: B92, 25.Avg.2019

Helsinki -- Dva policajca ranjena su u pucnjavi dok su bili na dužnosti u gradu Porvo na jugu Finske...Finska policija navela je da je u toku opsežna potraga za osumnjičenima...Načelnik finske policije Sepo Kolehmainen rekao je da je jedan policajac teško povređen ali je u stabilnom stanju, dok...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.