Izvor: N1 televizija, 27.Apr.2021, 13:05

FEST „vetar u leđu povratku u bioskop“ – premijere, svetske zvezde…

Više od 70 premijernih filmova biće od 7. do 16. maja prikazano u Beogradu na Međunarodnom filmskom festivalu (FEST), koji se održava 49. put, najavili su organizatori. Filmovi će biti prikazivani u četiri bioskopa, manje nego ranije. Publika će ove godine filmska ostvarenja sa FEST-a moći da pogleda u Centru Sava, Kombank dvorani, Domu omladine i bioskopu Sinepleks u tržnom centru Galerija.  U Centru Sava i Kombank dvorani će, prema epidemiološkim merama, na projekcijama će moći da prisustvuje po 500 gledalaca, a u druge dve sale po 250.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

49. FEST: 71 premijera, u takmičarskoj selekciji 18 ostvarenja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Apr.2021

Ovogodišnji Fest, 49. po redu, pod sloganom „Povratak u budućnost“ biće održan na četiri lokacije, od 7. do 16. maja u Beogradu. U Sava Centru će biti organizovan gala program, a takmičarski deo u Kombank dvorani. Projekcija će biti i u bioskoposkoj dvorani Doma omladine i novom Cineplexu...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.