Elektroprivreda Srpske: Poziv radnicima za prijavu na stimulativne otpremnine

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 31.Jan.2020, 12:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Elektroprivreda Srpske: Poziv radnicima za prijavu na stimulativne otpremnine

Elektroprivreda Republike Srpske (ERS) raspisala je u petak interni poziv radnicima koji žele dobrovoljno da se prijave za stimulativnu otpremninu. U sklopu reorganizacije Elektroprivrede Republike Srpske, u distributivnim preduzećima, će biti otpušteno 600 radnika, a planom restruktuiranja predviđen je proces razdvajanja distributivnih preduzeća iz sistema ERS. Elektroprivreda RS smanjuje broj zaposlenih Pravilnikom o stimulativnoj otpremnini i naknadi za ekonomsko – socijalno...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

OTPREMNINE DO 25.000 EVRA U "Elektroprivredi RS" višak 600 radnika, najviše u "Elektrokrajini"

Izvor: Blic, 31.Jan.2020

Od danas se zaposleni u pet distributivnih preduzeća “Elektroprivrede RS” mogu prijaviti za sporazumni raskid radnog odnosa, uz stuimulativne otpremnine, potvrdio je za Srpskainfo Zoran Mićanović, predsednik Sindikata ovog javnog preduzeća.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.