Izvor: Blic, 12.Sep.2017, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EVAKUACIJA U BARSELONI Policija opkolila područje Katedrale Sagrada Familia, u toku antiteroristička operacija (VIDEO)

Područje koje okružuje Katedralu Sagrada Familia u Barseloni je blokirala policija, a i obližnja stanica metroa je evakuisana zbog antiterorističke operacije, piše "Raša tudej".

Prema prvim informacijama, akcija je sprovedena zbog sumnjivog vozila koje je pronađeno u blizini objekta. Evakuisano je celo područje, uključujući i osobe koje su se zatekle u okolnim radnjama, čijim je vlasnicima naloženo da ih zatvore, piše "Sputnjik".

"U okviru antiterorističke >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << operacije sprovodimo proveru kod Katedrale Sagrada Familia, a TEDAX ispituje kombi koji je parkiran na ulici", navela je policija u kratkom saopštenju.

Ipak, oni su saopštili i da "svi koji žive u toj regiji ne napuštaju kuće, ali ni ne ležu da spavaju, da ostanu smireni i da prate zvanične instrukcije", kao i da policija radi na vraćanju svega u normalu.

Na licu mesta je i specijalna jedinica policije zadužena za eksploziv, kao i sistem TEDEX.

Uskoro opširnije...

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Drama u Barseloni: Antiteroristička akcija u toku, opkoljena Sagrada familija

Izvor: Vesti-online.com, 12.Sep.2017

Policija Katalonije opkolila je u Barseloni oblast oko poznate katedrale Sagrada familija, u toku je antiterostička operacija, saopšteno je večeras...- U okviru antiterostičke operacije proveravamo okolinu Sagrada familije, opkolili smo oblast - navela je policija na Tviteru...Iz bezbednosnih razloga...

Nastavak na Vesti-online.com...

Haos u Barseloni: Evakuisane katedrala Sagrada familija i stanica metroa, u toku antiteroristička operacija (FOTO)

Izvor: Press, 12.Sep.2017

Na licu mesta je i specijalna jedinica policije zadužena za eksploziv. . Foto: Telegraf.rs. Područje koje okružuje katedralu Sagrada familia u Barseloni je blokirala policija, a i obližnja stanica metroa je evakuisana...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.