Izvor: Blic, 17.Mar.2016, 14:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvojica Palestinaca izbola ženu na Zapadnoj Obali

Dvojica palestinskih napadača izbola su nožem jednu ženu u severnom delu Zapadne Obale, nakon čega su ih ubile snage bezbednosti, saopštila je danas izraelska vojska.

Žena koja je izbodena nožem danas na raskrsnici Ariel u severnom delu Zapadne Obale zadobila je povrede gornjih delova tela i nalazi se u kritičnom stanju.

Od sredine septembra prošle godine Palestinci su nožem, vatrenim oružjem i motornim vozilima ubili čak 28 Izraelaca i dva Amerikanca. U istom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << periodu ubijena su 184 Palestinca, uglavnom napadači, dok su ostali stradali u sukobima sa izraelskim snagama bezbednosti.

Izrael optužuje palestinske lidere i korisnike društvenih mreža da podstiču napade. S druge strane, Palestinci nasilje pravdaju frustracijama zbog skoro pet decenija izraelske okupacije.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NOV TERORISTIČKI NAPAD: Dvojica Palestinaca izbola Izraelku na Zapadnoj Obali

Izvor: Kurir, 17.Mar.2016

Dvojica palestinskih terorista izbola su nožem izraelsku ženu vojnika u severnom delu Zapadne Obale, izraelske snage bezbednosti odmah reagovale i likvidirale ih, saopštila je danas izraelska vojska...Terrorists stab Israeli near Ariel #WestBank https://t.co/8YdYeiFSYr pic.twitter.com/gDjhyp5q2u..Žena...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.