Dvoje mrtvih na dan otvaranja Olimpijskih igara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Avg.2016, 17:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvoje mrtvih na dan otvaranja Olimpijskih igara

Dve osobe su poginule u blizini stadiona Marakana i Olimpijskog bulevara u Rio de Žaneriu na dan otvaranja Olimpijskih igara u tom gradu, saopštila je danas brazilska policija.

Policija je ubila u petak uveče jednog muškarca u pokušaju krađe u jednom ulici u blizini Marakane, navela je policija i dodala da je jedna osoba ubijena iz vatrenog oružja u Olimpijskom bulevaru.

Brazilske vlasti su rasporedile 85.000 vojnika i policajaca koji treba da osiguraju bezbednost za oko 10.500 sportista i oko 500.000 stranih turista tokom Olimpijskih igara koje traju do 21. avgusta.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ODELA NA OTVARANJU IGARA: Crnogorci i Srbi najlepši, Hrvati najgore obučeni

Izvor: Kurir, 07.Avg.2016, 16:54

...Posetioci ovog sajta mogu da glasaju za 20-ak reprezentacija koje su izdvojene sa ceremonije otvaranja, a najviše glasova dobili su Crnogorci, a onda Srbi  i Grci..Kao što je to već poznato, Sports Ilustrejtid je napravio težak gaf, pa je naše sportiste potpisao kao - Čehe..Sa druge strane...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.