Dva puta u istom danu uhvaćen da vozi brže od 180 km/h

Izvor: N1 televizija, 17.Maj.2018, 13:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dva puta u istom danu uhvaćen da vozi brže od 180 km/h

Jedan mladi vozač iz Ulcinja je istog dana dvaput uhvaćen da vozi automobil brzinom drastično većom od dozvoljene: prvi put 185 km/h, a drugi put 180 km/h, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Crne Gore.

Taj 22-godišnjak je najpre u sredu zaustavljen na magistralnom putu Bar-Podgorica jer je "VW passat" vozio brzinom od 185 km/h na mestu gde je ograničenje 70 km/h, te mu je privremeno oduzeta vozačka dozvola i protiv njega je podneta prekršajna prijava.
>> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija <<
Nekoliko sati kasnije na magistralnom putu Podgorica-Bar policija je zaustavila isti automobil, jer je išao brzinom od 180 km/h na mestu gde je ograničenje takođe 70 km/h.

Pošto vozač više nije imao vozačku dozvolu i jer je ponovio težak saobraćajni prekršaj, priveden je u Centar bezbjednosti Bar, a za drugi prekršaj je odmah novčano kažnjen kaznom od 500 evra.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Zaustavila ga policija, vozio 185 km/h, pa sve ponovio

Izvor: B92, 17.Maj.2018

Ulcinj -- Mladić iz Ulcinja dva puta je, u istom danu, uhvaćen da vozi brzinom drastično većom od dozvoljene. Prvi put je vozio 185, a drugi 180 km/h...Ministarstvo unutrašnjih poslova Crne Gore je saopštilo da je reč o 22-godišnjem mladiću. On je najpre u sredu zaustavljen na magistralnom putu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.