Nema novih požara u čačanskoj fabrici Sloboda(VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Jun.2021, 14:29

Nema novih požara u čačanskoj fabrici "Sloboda"(VIDEO)

U čačanskoj fabrici "Sloboda" nema novih požara, ali su dva helikoptera Vojske Srbije angažovana da vodom preventivno polivaju teren zbog visokih temperatura, rečeno je Tanjugu u Ministarstvu.

Navode da su helikopteri MI-17 i MI-8 tokom dana u zoni gde je sinoć ponovo izbio požar prosuli oko 30.000 litara vode.

Sinoć je u krugu čačanske fabrike "Sloboda" ponovo izbio požar koji je zahvatio šumu, a dogodio se dan nakon eksplozije u kojoj su povređena tri radnika >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i zbog kojeg su građani iz okoline fabrike evakuisani.



Izvor: RTV

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

HELIKOPTERIMA NA TINJAJUĆU VATRU: Vojne letelice gase ostatke požara u "Slobodi", demineri ušli u magacin baruta (FOTO)

Izvor: Blic, 21.Jun.2021

Dva vojna helikoptera stigla su u Čačak kako bi nakvasili teren i na taj način lokaciju dodatno obezbedili od potencijalne pojave požara.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.