Drama u Kajzerslauternu: Zbog loše dijagnoze, starac (78) ubio dva lekara

Izvor: Vesti-online.com, 06.Mar.2012, 11:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drama u Kajzerslauternu: Zbog loše dijagnoze, starac (78) ubio dva lekara

Jedan 78-ogodišnji starac ubio je juče poslepodne dva lekara u Vajlerbahu, blizu Kajzerslauterna, na jugozapadu Nemačke. Istraga je pokazala da je starac najpre bio kod jednog od lekara koji mu je saopštio dijagnozu koja je starca razbesnela, pa se odvezao do kuće, uzeo pištolj, vratio se u kliniku i počeo da puca. Nakon ubistva pobegao je iz klinike, a dok je policija pokušavala da ga uhvati, pucao je i ranio jednog policajca, posle čega se povukao u svoju kuću i izvršio samoubistvo.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
U inače mirnom mestu Vajlerbahu, koji ima svega oko 4.6 00 stanovnika, juče je vladao muk i neverica. Niko nije mogao da veruje u to što se dogodilo.

Jedan od očevidaca kaže da je starac koji je ubio lekare u ponedeljak otišao po rezultate na kliniku. Tada mu je doktor saopštio loše vesti koje su očigledno bile "okidač" za masakr.

Starac je seo na svoj skuter koji je inače vozio i po kojem je mnogima bio poznat, odvezao se do kuće, uzeo pištolj, vratio se na kliniku, počeo da puca i ubio dva lekara. Jedan od njih je imao 48, a drugi 63 godine. Njih su kolege odmah pokušale da reanimiraju, ali bilo je uzalud. U pucnjavi je povređena i jedna medicinska sestra, ali ona nije životno ugrožena.

Nakon što je pucao na klinici, starac je počeo da beži. Usput je lakše ranio jednog od policajaca. Iako su ga jurili, ubica je uspeo da pobegne u svoju kuću i nakon samo nekoliko sekundi izvrši samoubistvo.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.