Drama na berlinskom aerodromu: Uhapšen muškarac u prsluku iz kojeg su virile žice

Izvor: Vesti-online.com, 25.Sep.2018, 14:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drama na berlinskom aerodromu: Uhapšen muškarac u prsluku iz kojeg su virile žice

Muškarac u prsluku iz kojeg su virile žice izazvao je jutros bezbednosnu uzbunu na berlinskom aerodromu Šenefeldu, a uhapšen je nakon intervencije specijalaca.

Kako su preneli svetski mediji, osumnjičeni je primećen na parkingu aerodroma u osam časova, a zvaničnicima koji su mu prišli pretio je flašom koju je držao u ruci.

Nemačka policija je saopštila da je muškarac imao prtljag sa sobom i da je ubrzo blokirala područje kako bi specijalne jedinice >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << započele istragu.

Navodi se da je muškarac uhapšen, a prsluk mu je oduzet i poslat na ispitivanje.

"U ovom trenutku nema opasnosti po ljude na aerodromu 'Šenefeldu'", navela je lokalna policija na Tviteru i dodala da "identitet muškarca još nije poznat".

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.