Dokumenti pronađeni u prikolici kamiona, ali neće promeniti ništa

Izvor: B92, 26.Okt.2019, 23:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dokumenti pronađeni u prikolici kamiona, ali neće promeniti ništa

Britanska policija je saopštila da je svih 39 tela pronađenih u kamionu na jugoistoku Engleske prebačeno u mrtvačnicu radi autopsije.

Inspektor policije okruga Eseks Martin Pezmor rekao je da žrtve nisu identifikovane i da je uz 39 tela pronađeno svega nekoliko dokumenata, ali ne identifikacioni.

Pezmor se u subotu sastao s ambasadorom Vijetnama u Londonu, posle navoda na društvenim mrežama da mnoge žrtve iz kamiona potiču iz te zemlje.

On je ponovo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << apelovao na one koji bi mogli da imaju informacije o žrtvama da pomognu u istrazi.

Do sada je pet osoba uhapšene zbog tog slučaja krijumčarenja ljudi.

Tela 39 osoba nađena su u sredu u šleperu-hladnjači u industrijskoj zoni u mestu Grejs, 40 kilometara istočno od Londona.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.