Izvor: Blic, 12.Jan.2008, 01:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodeljena nagrada za najbizarniju smrt u 2007.

Nagrade "Darvin”, koje se svake godine dodeljuju za najbizarniji odlazak u smrt, dodeljene su i za 2007. godinu. Pobednik je 58-godišnji Teksašanin koji zbog problema s bolovima u grlu više nije mogao da pije alkohol, pa je odlučio da "na klistir” popije tri litre šerija. Ideja mu se učinila savršenom, a završila se tragično jer je ubrzo umro, prenosi jutarnji.hr.

Amerikanci su dominirali u konkurenciji. Drugo mesto je zauzelo dvoje 21-godišnjaka iz Južne >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Karoline, koji su pronađeni goli i mrtvi na putu. Policija je bila zbunjena, a onda je pronađena uredno složena odeća na vrhu krova koji su izabrali za ljubavni okršaj. Jedini je problem bilo to što je krov u obliku piramide pa su se s njega otkotrljali – u smrt.

U konkurenciju je ušao i Nemac koji se ubio strujom dok je pokušavao da se reši krtica u svojoj bašti. Zamislio je da ih dokrajči metalnim šipkama zabijenim u zemlju, koje je spojio na struju, ali je umesto krtica strujni krug ubio njega.

Ozbiljno je konkurisao i Amerikanac iz Ilinoisa, koji je pobedio u idiotskoj igri ruleta smrti gde pobeđuje onaj koji najduže ostane na pruzi pred jurećim vozom.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.