Deset urbanističkih planova na javnom uvidu, Urbanizam planira izmene za pojedine lokacije u prigradskim naseljima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Maj.2020, 19:27

Deset urbanističkih planova na javnom uvidu, Urbanizam planira izmene za pojedine lokacije u prigradskim naseljima

Nakon pauze zbog situacije sa koronavirusom, JKP "Urbanizm'' ponovo je počeo da radi na izmenama planova za pojedine lokacije u prigradskim naseljima. Trenutno se deset urbanističkih planova nalazi na javnom uvidu, koji se, između ostalog odnose na delove Sremske Kamenice, Čeneja, Bangladeša, Bukovca i Starih Ledinaca.

Naselje "Kip" u Sremskoj Kamenici u narednom periodu trebalo bi drugačije da izgleda. Ranije je to bila zona bez gradnje, ali je vremenom podizanjem vinograda, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kuća i vikendica ono je dobilo potpuno novi izgled. Upravo zbog promena, ali i primedbi građana, na javnom uvidu je plan kojim se se detaljnije urbanistički uređuje taj prostor.

Pored ovog plana, zbog proširenja kompleksa oko verskog objekta na Trgu kralja Petra i uređenja oko prilaza iz Ulice Kneza Miloša, razmatraće se i plan detaljne regulacije centra Sremske Kamenice. Iz urbanizma kažu i da je na zahtev vojske i ministarstva odbrane, neznatno pomerena lokacija atletske dvorane u naselju Jugovićevo, a projektovanje hale je već počelo.

Sve planove koji su na javnom uvidu, građani mogu pogledati na sajtu "Urbanizma", a ukoliko imaju primedbe, podnose ih upravi preduzeća koja se nalazi u Školskoj 8.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.