Demonstranti zauzeli tržni centar u Hongkongu, policija bacila suzavac

Izvor: RTS, 22.Sep.2019, 11:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Demonstranti zauzeli tržni centar u Hongkongu, policija bacila suzavac

Policija Hongkonga upala je u šoping mol u Šatinu i upotrebila suzavac protiv demonstranata koji su ga prethodno okupirali.
Hongkongška policija je suzavac upotrebila kako bi rasterala demonstrante koji su zauzeli tržni centar.

Demonstranti su prethodno demolirali i obližnju železničku stanicu, navodi Rojters.
Stanica je zatvorena za putnike još u jutarnjim satima kada je  >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << honkoška policija zauzela pozicije na stanici na putu ka aerodromu, kako bi sprečila da antivladini demonstranti ponovo ugroze vazdušni saobraćaj.
Aerodrom je već bio na meti demonstranata koji su blokirali salu za dolaske, prilazne hodnike, palili vatre na ulicama obližnjeg grada Tung Čung i razbili tamošnju stanicu metroa.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

DRAMATIČNE SCENE U HONG KONGU Policija upala u tržni centar koji su demonstranti zauzeli nakon što su DEMOLIRALI ŽELEZNIČKU STANICU (VIDEO)

Izvor: Blic, 22.Sep.2019

Policija Hongkonga upala je u tržni cntar u Ša Tinu, koji su zauzeli demonstranti, nakon što su demolirali obližnju železničku stanicu. Železnička stanica je zatvorena, prenosi "Rojters".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.