Dan žalosti u opštini Kula povodom teške saobraćajne nesreće

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Jul.2020, 10:20

Dan žalosti u opštini Kula povodom teške saobraćajne nesreće

Zbog teške saobraćajne nesreće koja se dogodila u nedelju ujutru oko 3 sata i 30 minuta na putu Kula – Ruski Krstur, a u kojoj su život izgubile F. M. (17) iz Kule, G. T. (15) iz Vrbasa i Đ. B. (23) iz Novog Sada, Opštinsko veće u Kuli je na jučerašnjoj sednici donelo zaključak kojim je utorak, 7. jul, proglašen za Dan žalosti u opštini Kula.

Organi, organizacije i druga pravna lica koja ističu zastavu dužna su da zastavu Republike Srbije, zastavu AP Vojvodine i >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << zastavu Opštine Kula spuste na pola koplja. Radiodifuzne organizacije za informisanje na teritoriji opštine Kula dužne su da u svojim programima emituju Odluku o proglašenju Dana žalosti, da umesto humorističkih, zabavnih, folklornih i drugih emisija zabavnog karaktera emituju muziku i emisije prikladne Danu žalosti i da usklade programsku šemu Danu žalosti.

Za vreme Dana žalosti zabranjeno je emitovanje narodne i zabavne muzike i održavanja zabavnih programa na javnim mestima. Dan žalosti u sportskim halama, na stadionima i igralištima obeležava se spuštanjem na pola koplja zastava Republike Srbije, AP Vojvodine i Opštine Kula.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.