DRAMA NA NEBU! Državni BORBENI AVIONI presreli letelicu sa 86 PUTNIKA!

Izvor: BKTV News, 22.Apr.2018, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAMA NA NEBU! Državni BORBENI AVIONI presreli letelicu sa 86 PUTNIKA!

Ujedinjeni Arapski Emirati (UAE) saopštili su danas da su borbeni avioni Katara presreli civilnu putničku letelicu sa 86 putnika i članova posade u Bahreinu, javili su lokalni mediji.

Prema navodima medija, civilni avion morao je da izvrši manevar da bi izbegao sudar. Nije poznato kojoj kompaniji letelica pripada.

Obe zemlje optužuju jedna drugu za niz incidenata u vazduhu od kada su u junu prošle godine Abu Dabi i druge regionalne sile uvele putne, diplomatske >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << i trgovinske sankcije Kataru.

FOTO: Vikipedija/Ilustracija

UAE, uz Saudijsku Arabiju, Bahrein i Egipat optužuju Katar da podržava Iran te islamističke ekstremiste. Katar negira optužbe i optužuje četiri zemlje da pokušavaju da naruše suverenitet te države.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.