Izvor: Blic, 03.Feb.2019, 23:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"DEBELI PAS VOLI SVE MOJE PESME" Marija Šerifović dovodi ljubimca na koncert, a ono što je rekla će mnoge nasmejati (VIDEO)

Pevačica Marija Šerifović odlučila je da iznenadi sve one koji vole njenu muziku za 8. mart, kada je zakazala koncert u Centru “Sava”. Kako kaže, to neće biti nastup na koji je navikla njena publika, već će nositi simboličan naziv “Druga strana ploče”.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Marija Šerifović za pet dana rasprodala koncert u Sava Centru

Izvor: Tracara.com, 04.Feb.2019, 15:51

Nije prošlo ni nedelju dana kako je Marija Šerifović objavila da će u Sava centru održati koncert 8. marta, a njeni fanovi su u rekordnom roku kupili sve karte. Saradnici su pop zvezdi javili da je jedan koncert koji nosi naziv Druga strana ploče premalo i da će pred beogradskom publikom zapevati...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.