Izvor: Blic, 26.Jan.2019, 08:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"DAJ PARE, ILI JE TVOJA KARIJERA GOTOVA" Profesorka (24) imala seks sa učenikom (16), pa on počeo da joj preti, oboje kažnjeni

Učiteljica algebre suočava se sa optužnicom po dve tačke seksualnog iskorišćavanja maloletnika nakon što je odbila da isplatni novac učeniku kojem je držala časove i sa kojim je imala seksualne odnose. Čitava afera je izašla na videlo kada je devojka odbila da plati tinejdžeru novac da ćuti.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

DAJ PARE, ILI ĆU SVE DA KAŽEM: Profesorka (24) posle seksa sa učenikom (16) odbila da plati za ćutanje, pa završila na sudu!

Izvor: Kurir, 26.Jan.2019

Nastavnica matematike suočava se sa optužnicom po dve tačke zbog seksualnog iskorišćavanja maloletnika i to pošto je odbila da isplatni novac učeniku kojem je držala časove i sa kojim je imala seksualne odnose. Čitava afera je izašla na videlo kada je devojka odbila da plati tinejdžeru novac...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.