Izvor: Blic, 18.Dec.2018, 16:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čuveni sajt objavio je listu deset gradova koje morate da posetite 2019, a na listi je i jedan SRPSKI BISER (FOTO)

Svake godine, "Lonli planet" objavljuje vodič "Best in Travel" za narednu godinu, u kojem su najbolje destinacije i preporuke za mesta koja vredi posetiti. Ove godine na listi je i jedan srpski grad (i ne nije Beograd, kako bi se to možda očekivalo) i čvisoko je plasiran. Sledećim redom, "Lonli planet", gradove koje treba posetiti naredne godine rangirani su sledećim redom:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Lonely planet: Novi Sad morate posetiti u 2019.

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Dec.2018

Turistički sajt "Lonely planet" objavio je listu od 10 gradova koje morate posetiti u 2019. godini (Best in Travel), a na trećem mestu je Novi Sad...Na prvom mestu je danski Kopenhagen, a na drugom kineski Šendžen. "Lonely planet" je naveo da Novi Sad nije tako poznat kao glavni grad Srbije Beograd,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.