Crnogorska policija zaustavila vjernike iz Srbije

Izvor: Vostok.rs, 15.Jun.2019, 12:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crnogorska policija zaustavila vjernike iz Srbije

Nakon šest sati čekanja na graničnom prelazu Dobrakovo, crnogorska granična policija i dalje zadržava vjernike iz Srbije koji su krenuli na Trojičindanski sabor u Podgoricu, ali i druge građane Srbije.
Nezadovoljni nakon šest sati čekanja, vjernici su blokirali taj granični prelaz, prenosi IN4S.
  Kolumnista portala IN4S Mihailo Medenica, jedan od putnika, prenosi šta se dešava na graničnom prelazu. –Oduzeli su nam dokumenta i rekli da čekamo kako bi naš „problem“ bio riješen u dogledno vrijeme. Na pitanje: „Koji to problem, jel to što smo Srbi i što ne damo svoju svetu SPC“ policajci su ćutke slagali ramenima i sklanjali se u kućice ko svaki miševi. Autobuse su nam parkirali uz kamione koji prevoze goveda, valjda da nas ponize, da nas izjednače, ne shvatajući mučeni da je i rika tih goveda i naša riječ jednako u slavu Boga, srpstva, SPC, a njihovo sleganje ramenima i pravljenje ludima samo odraz straha i bede Milogorja! Mogu nas da zaustave i drže koliko im volja, ali ne mogu da zaustave i zadrže pad tog zla i đavolje tvorevine od bede i žuči, zvane mizerno nekakvim Montenegrom!  U znak protesta odlučili smo da sjednemo na put i blokiramo granični prelaz, pa šta god bilo, kazao je Medenica.

Nastavak na Vostok.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.