Crnogorska policija zaplenila 600 kilograma skanka

Izvor: N1 televizija, 27.Nov.2016, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crnogorska policija zaplenila 600 kilograma skanka

Policija i carina Crne Gore zaplenili su na graničnom prelazu sa Albanijom 600 kilograma marihuane vredne između 1,8 i tri miliona evra i namenjenu tržištu Zapadne Evrope, saopštile su te službe.

Marihuana tipa skank pronađena je u kamionu bugarskih registarskih oznaka na prelazu Božaj, na ulazu iz Albanije u Crnu Goru, kojim je upravljao turski državljanin Murat Oz (43).

Turski državljanin je u bekstvu i za njim je raspisana međunarodna poternica, navodi se >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << u zajedničkom saopštenju policije i carine.

Droga je bila sakrivena ispod gajbi robe za koju je Oz imao carinsku deklaraciju.

Carinici su kamion zaustavili u petak oko 22.00 sata i saopšitili da će sadržaj proveriti u subotu, ali se turski državljanin nije pojavio i prisustvovao carinskoj kontroli, navodi se u saopštenju.

Policija veruje da je droga bila namenjena tržištu Zapadne Evrope.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.