Izvor: Blic, 20.Nov.2018, 00:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crna Gora: Neophodno udruženo delovanje u borbi protiv kriminala

Sve države moraju da deluju udruženo kako bi stale na put izazovima kao što su krijumčarenje ljudi, trgovci drogom, oružjem ili potencijalnim teroristima, rekao je crnogorski ministar unutrašnjih poslova Mevludin Nuhodžić na konferenciji "Evropske vrijednosti, vladavina prava i bezbednost" u Beču.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Austrija snažno podržava Crnu Goru i region na putu ka EU

Izvor: Blic, 20.Nov.2018

Austrija će nastaviti snažno da podržava Crnu Goru i region na putu ka članstvu u EU, gde im je i mesto, poručio je austrijski ministar unutrašnjih poslova Herbert Kikl u razgovoru sa crnogorskim kolegom Mevludinom Nuhodžićem na konferenciji "Evropske vrednosti, vladavina prava i bezbednost"...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.