Češka manekenka u pakistanskom zatvoru zbog heroina

Izvor: Večernje novosti, 21.Mar.2019, 02:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Češka manekenka u pakistanskom zatvoru zbog heroina

Kaznu 22-godišnjoj Terezi Hluskovoj izrekao je sud u Lahoreu, glavnom gradu provincije Pundžab, na istoku zemlje Pakistanski sud osudio je danas češku manekenku na osam godina i osam meseci zatvora zbog krijumčarenja droge.Pročitajte još: Krijumčario živi ljudski embrionKaznu 22-godišnjoj Terezi Hluskovoj izrekao je sud u Lahoreu, glavnom gradu provincije Pundžab, na istoku zemlje.Sud je naveo da je Hluskova uhapšena sa 8,5 kilograma heroina u januaru prošle godine >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << na aerodromu u Lahoreu, odakle je nameravala da u Irsku otuputuje preko Dubaija.Advokat Hluskove, Sardar Asgar Dogar, rekao je da će uložiti žalbu na presudu, prenosi AP.Hluskova je prošle nedelje proglašena krivom, a kazna uključuje i novčanu kaznu od 800 dolara.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

NARKO-MANEKENKU SLOMILA PRESUDA: Čehinja osuđena na 8 godina zatvora u Pakistanu, krijumčarila 8,5 kilograma heroina (VIDEO)

Izvor: Kurir, 21.Mar.2019

Češka manekenka Tereza Hluskova (22) slomila se pred kamerama, nakon što je u Pakistanu osuđena na osam godina zatvora zbog pokušaja krijumčarenja 8,5 kilograma heroina, vrednog 1,15 miliona evra.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.