Britanska premijerka uručila poklone Trampu i Melaniji

Izvor: BKTV News, 13.Jul.2018, 18:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Britanska premijerka uručila poklone Trampu i Melaniji

Britanska premijerka Tereza Mej iznenadila je danas poklonima američkog predsednika Donalda Trampa i njegovu suprugu Melaniju.

Naime, Mej je Trampu poklonila rodoslov sa slikama, u kojem je prikazano njegovo škotsko poreklo od 1776. godine, kada su SAD proglasile nezavisnost od Britanije.

Trampova majka Meri En Mekliod rođena je na ostrvu Levis u Škotskoj, podseća AP. Za rodoslov, koji je ukrašen porodičnim grbom i tartanom Meklioda, korišćeni su zvanični >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << podaci i stari parohijski registri kako bi se otkrili Trampovi preci.

Surpuzi američkog predsednika, Melaniji Tramp, Mej i njen suprug dali su parfem pod nazivom "Prva dama", koji je predstavljen u boci na kojoj su ugravirani njeni inicijali.

Parfem je napravila kompanija "Floris" čije proizvode su, kako je saopšteno iz kancelarije Mej, koristili Vinston Čerčil, Merilin Monro i princeza Dajana.

Sve oči bile su uprte u nju: Melanija kao boginja, haljinom bacila visoku politiku u drugi plan (FOTO)

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.