Izvor: NoviMagazin.rs, 31.Dec.2018, 23:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Britanska policija pronašla 12 migranata na plaži

Britanska policija pronašla je grupu od 12 migranata na plaži na jugozapadu Engleske, dok najviši zvaničnici Velike Britanije razmatraju povećanje broja ljudi koji pokušavaju da pređu kanal Lamanš iz Francuske.

Britansko ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je da je u toj grupi bilo devet muškaraca, dve žene i 10-godišnje dete iz Irana, i da su oni svi prošli proveru zdravstvenog stanja pre nego što su predati imigracionim zvaničnicima koji će s njima obaviti >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << razgovor.

Zbog rasta broja migranata koji u malim čamcima pokušavaju da stignu u Veliku Britaniju preko Lamanša, britanski ministar unutrašnjih poslova Sadžid Džavid sazvao je sastanak s predstavnicima pograničnih snaga, kriminalističke agencije i nekim članovima vlade.

Britanski i francuski zvaničnici razmatraju uvođenje više patrola na Lamanšu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.