Britanci u redu više od 24 sata kako bi odali posljednju počast kraljici Elizabeti II

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 16.Sep.2022, 23:57

Britanci u redu više od 24 sata kako bi odali posljednju počast kraljici Elizabeti II

Red koji su britanske vlasti organizovale za ljude da prođu pored kovčega sa tijelom kraljice Elizabete II ponovo je otvoren u petak, 16. septembra, navečer, nakon sedmosatne pauze zbog velikog broja ljudi. Zvaničnici su rekli da će građani koji sada uđu u red možda morati čekati više od 24 sata pre nego što stignu do sale u Vestminsterskoj palači gdje je kovčeg izložen. Red je dug oko pet kilometra i krivuda duž obala rijeke Temze. Građani će moći odati počast kraljici do ponedjeljka,...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Britanci zamoljeni da ne dolaze pred kovčeg kraljice: "ČEKAĆETE 24 SATA da stignete na red"

Izvor: Blic, 17.Sep.2022, 14:11

Britanska vlada ponovo je danas apelovala na građane da ne putuju u London da bi stali u red pred kovčegom kraljice Elizabete i odali joj počast jer je očekivano vreme čekanja u redu najmanje 24 sata.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.