Brazilska policija razbila lanac šverca kokaina u Evropu

Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Sep.2017, 23:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brazilska policija razbila lanac šverca kokaina u Evropu

Brazilska policija sprovodi stotine naloga za pretres i hapšenje u udaru na lanac švercera droge za koji vlasti tvrde da su pokušali da tokom prošle godine u Evropu prokrijumčare više od šest tona kokaina.

Savezna policija je saopštila da su tu kriminalnu organzaciju istraživali duže od godinu dana i da su Sao Paulo i luka Santos lužili kao etapne stanice. U istrazi su učestvovali i agenti američke DEA.

Danas je više od 800 saveznih policajaca u pet saveznih >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << država uručilo 190 naloga za pretres i zaplenu i više od 120 naloga za hapšenje.

Tokom istrage, policija je zaplenila kokain u tri brazilske luke i upozorila vlasti nekoliko evropskih zemalja na dolazak droge.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Brazilska policija razbila lanac šverca kokaina u Evropu

Izvor: Blic, 05.Sep.2017, 00:09

Brazilska policija sprovodi stotine naloga za pretres i hapšenje u udaru na lanac švercera droge za koji vlasti tvrde da su pokušali da tokom prošle godine u Evropu prokrijumčare više od šest tona kokaina...Savezna policija je saopštila da su tu kriminalnu organzaciju istraživali duže od godinu...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.