Brazilska delegacija na GS UN u karantinu zbog kovida

Izvor: B92, 22.Sep.2021, 23:08

Brazilska delegacija na GS UN u karantinu zbog kovida

Brazilska delegacija na 76. zasedanju Generalne skupštine UN odlučila je da ode u samoizolaciju pošto je jedan njen član pozitivan na koronavirus.

"Ova zemlja je potvrdila da je cela delegacija odlučila da bude u samoizolaciji 14 dana", rekao je portparol generalnog sekretara UN Antonija Gutereša za TAS S odgovarajući na pitanje o tome da li je tačna informacija da je brazilska delegacija u karantinu.

Prethodno su dva izvora ruske agencije prenela da je brazilska >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << delegacija u samoizolaciji pošto je brazilski ministar zdravlja Marselo Kviroga pozitivan na koronavirus.

Prema jednom od izvora, brazilska delegacija se vratila kući a samo je Kviroga ostao u Njujorku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Delegacija u izolaciji: Brazilski ministar u Njujorku testiran pozitivno na kovid, rukovao se sa Džonsonom

Izvor: Blic, 23.Sep.2021, 08:27

Brazilska delegacija na 76. zasedanju Generalne skupštine UN odlučila je da ode u samoizolaciju pošto je jedan njen član pozitivan na korona virus.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.