Izvor: RTS, 15.Maj.2022, 13:12

Brat poznatog palestinskog militanta preminuo nakon sukoba sa izraelskom vojskom

Palestinski ekstremista Daud Zubeidi, brat poznatog palestinskog militanta, preminuo je, nakon što je teško povređen u sukobima sa izraelskim snagama, saopštila je izraelska bolnica.
Daud Zubeidi je ranjen u petak u sukobima sa izraelskom vojskom u gradu Dženin na Zapadnoj obali.

Bio je brat Zakarije Zubeidija, zatvorenog palestinskog ekstremiste koji je neko vreme bio jedan od najtraženijih begunaca, pošto je pobegao iz strogo čuvanog >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << zatvora prošle godine, ali je uhvaćen i ponovo se našao iza rešetaka.
Izrael nedeljama sprovodi racije u Dženinu i ostalim delovima Zapadne obale, nakon niza palestinskih napada na Izraelce, u kojima je ubijeno 20 ljudi.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Brat poznatog palestinskog militanta umro u sukobu sa izraelskim snagama

Izvor: Blic, 15.Maj.2022

Palestinski napadač Daud Zubeidi, brat poznatog palestinskog militanta, preminuo je danas, nakon što je teško povređen u sukobima sa izraelskim snagama, saopštila je izraelska bolnica u kojoj je dobio pomoć.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.