Brat i sestra u šoku, snimili AJKULU veliku kao BROD

Izvor: Mondo, 14.Avg.2019, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brat i sestra u šoku, snimili AJKULU veliku kao BROD

Brat i sestra iz Kejp Koda u Masačusetsu u SAD ostali su šokirani kada su snimili ogromnu ajkulu koja kruži oko njihovog plovila.

Foto: YouTube/printscreen/WFSB 3

"Definitivno nas se nije uplašila", rekla je Serena Kolbert lokalnim medijima.

Oni su bili na pola puta do Provinstauna kada su ugledali morsku neman koja je bila dugačka kao i njihov brod koji ima oko šest metara.

Twitter Embed Code

"That is unreal!" >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

A family on a boating trip en route to Plymouth from Provincetown was in awe at the sight of what they encountered along the way: a great white shark right next to their boat. https://t.co/n0iyDUvIbjpic.twitter.com/O3SNZFRkgv

— ABC News (@ABC) August 13, 2019

"That is unreal!"A family on a boating trip en route to Plymouth from Provincetown was in awe at the sight of what they encountered along the way: a great white shark right next to their boat. https://t.co/n0iyDUvIbj pic.twitter.com/O3SNZFRkgv— ABC News (@ABC) August 13, 2019

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.