Bračni par iz Srbije u bolnici, sumnja se da muž ima KORONA VIRUS

Izvor: Večernje novosti, 29.Jan.2020, 14:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bračni par iz Srbije u bolnici, sumnja se da muž ima KORONA VIRUS

Čovek se sam javio, pa su oboje dali krv na analizu kako bi se utvrdilo da li su oboleli od smrtonosnog virusa J. J. i njen muž, bračni par iz Srbije, doputovali su iz Kine u indijsku priobalnu državu Goa, kada je muškarac primetio da ima sumnjive simptome, saznaju "Novosti".Pročitajte još: Prvi Srbin sa simptomima korona virusa, majka i sin takođe u karantinu On se sam javio u bolnicu, pa su oboje su dali krv na analizu kako bi se utvrdilo da li su oboleli od >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << smrtonosnog korona virusa.Par je trenutno u bolnici, a rezultati će biti gotovi do sutra. - Pokazuje simptome koronavirusa, poput suvog i bolnog grla. On je bio u kineskom gradu koji je udaljen oko 750 kilometara od Vuhana, i pratimo njegovo stanje. Uzeti su svi neophodni uzorci za analizu - saopštili su indijski zvaničnici.Ministar zdravlja Visvadžit Rane rekao je da je Srbin stigao preko Nju Delhija do plaže Kankona na jugu Goe.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Ministarstvo zdravlja se oglasilo povodom Srbina sa simptomima korona virusa

Izvor: Večernje novosti, 29.Jan.2020

“Spremni smo da uradimo sve što bude potrebno, ali ne verujemo da bi iko dozvolio transprot tog pacijenta u ovom trenutku” navode u Ministarstvu Bićemo u kontaktu sa zdravstvenim vlastima Indije i pratićemo zdravstvenu situaciju našeg državljanina sa sumnjom na korona virus,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.