Izvor: Blic, 04.Nov.2018, 08:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Bila sam tako umorna od svega, sve moram sama": Krenula je da odvede decu u školu, a onda ih je samo OSTAVILA NA ULICI (VIDEO)

Policija je uhapsila samohranu majku zato što je ostavila svoje dvoje dece na putu ka osnovnoj školi, a prema izvešaju koji je sačinjen, to je uradila zato što više nije mogla da vodi računa o njima.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Krenula je da odvede decu u školu, a onda ih je samo OSTAVILA NA ULICI: Mališani ostali BEZ MAJKE u TRENU! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Nov.2018

Samohrana majka uhapšena je nakon što je svoje dvoje dece ostavila na putu ka osnovnoj školi..Policija je uhapsila samohranu majku zato što je ostavila svoje dvoje dece na putu ka osnovnoj školi, a prema izvešaju koji je sačinjen, to je uradila zato što više nije mogla da vodi računa o njima...Dženifer...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.