U BiH 30 uhapšenih u akciji protiv narko mafije

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 17.Jun.2021, 10:46

U BiH 30 uhapšenih u akciji protiv narko mafije

U policijskoj akciji protiv osumnjičenih za trgovinu drogom u Federaciji Bosne i Hercegovine uhapšeno je 30 osoba.  Policijski timovi tri federalna kantona -  Zeničko-dobojskog (ZDK), Kantona Sarajevo (KS) i Srednjobosanskog (SBK) izvršili su u četvrtak 17. juna pretrese na 32 lokacije i uhapsili 24 osobe u Zenici, dvije u Sarajevu i četiri u Srednjobosanskom kantonu, rekao je na konferenciji za novinare u Zenici policijski komesar Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP ZDK) Semir...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Pretresi na Palama, u Sarajevu i Zenici, uhapšena dva lica

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Jun.2021

SARAJEVO - Pripadnici Agencije za istrage i zaštitu (SIPA) BiH pretresli su tri lokacije na području Pala, Sarajeva i Zenice i uhapsili dva lica u akciji sprovedenoj zbog krivičnog djela organizovani kriminal.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.