Izvor: Blic, 21.Feb.2018, 22:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Besna supruga čekala je DVE GODINE da se osveti ljubavnici svog muža, a onda je to učinila na takav način da MEDIJI IZVEŠTAVAJU O TOME (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Pobesnela žena napala je ljubavnicu svog muža na ulici kada ih je konačno uhvatila na delu posle dve godine.

Na šokantnom video snimku može se videti kako je žena srušila navodnu ljubavnicu na pod i konstantno je udara pesnicama.

Navodnu ljubavnicu svog muža žena je udarala gde je stigla, uključujući i po licu. Vidi se kako je žena vuče za kosu dok ona jauče od bolova.

Svedoci nemilog događaja, navodi britanski Miror, rekli su da se sve desilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na ulicama Vaj okruga u Handanu, gradu Hebej provincije na severu Kine.

Video je snimio jedan od rođaka žene, koja ih je povela, kako bi joj pomogli da se obračuna sa nevernim suprugom i njegovom ljubavnicom.

Žena se nije obazirala na zapomaganje ljubavnice i samo je nastavljala da je udara.

- Prošle su dve godine - vikala je žena dok je tukla svoju suparnicu koja joj je otela muža, a ova je navodno samo uzvikivala: "Neću više nikada".

Video je preneo veliki broj svetskih medija.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.