Beba izvučena živa iz ruševina u Magnitogorsku

Izvor: RTS, 01.Jan.2019, 16:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beba izvučena živa iz ruševina u Magnitogorsku

Desetomesečna beba izvučena je živa iz ruševina desetospratne zgrade u Magnitogorsku, 35 sati sati posle eksplozije u višespratnici. Broj poginulih porastao je na devet pošto su spasioci iz ruševina izvukli tela još dve žrtve.
Dete je u kritičnom stanju prebačeno u bolnicu, a zvaničnici kažu da je čudo što je preživelo u uslovima velike hladnoće, prenosi Tas.

Kako je javio >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Interfaks, beba je pronađena kada je jedan spasilac začuo njen plač.
Video-snimak koji je objavilo Ministarstvo za lokalne vanredne situacije pokazuje kako spasilac s bebom u roze čarapicama, trči prema kolima Hitne pomoći.
U međuvremenu, broj poginulih porastao je na devet pošto su spasioci iz ruševina izvukli tela još dve žrtve. 
U Magnitogorsku na Uralu trenutna temperatura je minus 17 stepeni, navodi Rojters.
Zgrada se srušila nakon eksplozije gasa, a u nesreći je, prema zvaničnim informacijama, povređeno pet osoba, a više od 30 ljudi se još uvek vode kao nestali.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ČUDO U RUSIJI: Beba izvučena živa iz ruševina, bila zatrpana 35 sati (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 01.Jan.2019

Dete je u kritičnom stanju prebačeno u bolnicu, a zvaničnici kažu da je čudo što je preživelo u uslovima velike hladnoće Desetomesečna beba izvučena je danas živa iz ruševina desetospratne zgrade u Magnitorsku, 35 sati sati posle eksplozije u višespratnici.Pročitajte...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.