Izvor: Blic, 27.Nov.2018, 16:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BILI SU VELIKE ZVEZDE DEVEDESETIH, A ONDA SU NESTALI SA SCENE Kako danas izgledaju i šta rade članovi nekada popularne grupe "Prslook bend"

Braća Nikica i Sandro Marković bili su na vrhuncu popularnosti devedesetih godina. Poslednji album izdali su 2007. i povukli se sa muzičke scene.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

BRAĆA SU 90-IH ŽARILA I PALILA: Bili su VELIKE ZVEZDE, a onda su skroz NESTALI sa scene! Ono što danas rade OSTAVIĆE VAS BEZ REČI... a tek kako IZGLEDAJU (VIDEO)

Izvor: Press, 28.Nov.2018, 14:35

Braća Nikica i Sandro Marković bili su na vrhuncu popularnosti devedesetih godina. Poslednji album izdali su 2007. i povukli se sa muzičke scene. . Sandra Markovića publika i...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.