Izvor: Blic, 13.Nov.2019, 00:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ava Karabatić: Kolinda pravi rijaliti šou, ali to je moja teritorija

Potencijalna kandidatkinja za predsednicu Hrvatske Ava Karabatić rekla je da odluka o kandidaturi nije PR trik, iako je priča o tome započela sasvim slučajno.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

“Kolinda ulazi na moju teritoriju – teritoriju šoua i startlete”: Ava Karabatić, potencijalna kandidatkinja za predsednicu Hrvatske, predstavila svoj “politički program”

Izvor: 011vodič.com, 13.Nov.2019

Predsednička trka u Hrvatskoj biće veoma zanimljiva, a tome doprinosi sastav potencijalnih kandidata. Jedan od njih je i Ava Karabatić, koja se proslavila u rijaliti programima.. Ona je istakla da je njena kandidatura i za nju došla neočekivano.. “Zatekla sam se u jednoj situaciji koja je sada...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.