Amerikanci će moliti Trampa da ostane na vlasti

Izvor: Vesti-online.com, 18.Okt.2017, 11:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Amerikanci će moliti Trampa da ostane na vlasti"

"Amerikanci će moliti Donalda Trampa da ostane još jedan manmdat na položaju šefa države" izjavila je portparolka Bele kuće Sara Sanders.

Portparolka Bele kuće sa ovakvom uverenošću je nastupila u intervjuu  poznatom konzervativcu radio-voditelju Hjuu Hjuitu. Odgovarajući na jedno njegovo pitanje, rekla je doslovno:

- On je imao devet neverovatno uspešnih meseci na položaju predsednika Sjedinjenih Država. Smatram da će i dve i po, odnosno tri i po godine >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << biti jednako uspešne za njega. Između ostalog, i zbog poreske reforme koja će za SAD imati ogroman značaj jer će izvršiti suštinski uticaj na većinu Amerikanaca. Da, Amerikanci će moliti Trampa da na vlasti ostane još četiri godine - rekla je ona.

Sanders je – ne govoreći, naravno, u svoje ime – ocenila da za Donalda Trampa neće biti nikakav problem da na narednim izborima (2020-te) ponovo postane predsednički kandidat Republikanske partije.

Tramp je već više puta govorio o svojoj novoj kandidaturi za šerfa države i o svojih „osma godina vladavine“.

U subotu je njegov donedavni strateški politički savetnik – Stiven Benon – da će Tramp na narednim predsedničkim izborima održati više nego ubedljivu pobedu. Čak je precizirao je da će na tim izborima ima 400 elektorskih glasova dok je na prošlogodišnjim imao 306.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.