AMERIČKI VOJNIK NAĐEN MRTAV U ITALIJI: Istraga pod ogromnim velom tajnosti! Mladić pronađen u sobi u vojnoj bazi SAD u Vićenci!

Izvor: Kurir, 01.Okt.2018, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMERIČKI VOJNIK NAĐEN MRTAV U ITALIJI: Istraga pod ogromnim velom tajnosti! Mladić pronađen u sobi u vojnoj bazi SAD u Vićenci!

U kasarni "Ederle" u Vićenci, koja se nalazi unutar američke vojne baze u tom italijanskom gradu, noćas je u svojoj sobi pronađen mrtav 24-godišnji američki vojnik.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Američki vojnik pronađen mrtav u kasarni u Vičenci

Izvor: Vesti-online.com, 01.Okt.2018

U kasarni "Ederle" u Vičenci, koja se nalazi unutar američke vojne baze u tom italijanskom gradu, noćas je u svojoj sobi pronađen mrtav 24-godišnji američki vojnik...Ansa navodi da će autopsijom biti utvrđen uzrok smrti...Italijanska agencija navodi da u vezi s ovim događajem postoji maksimalna...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.