Američki ratni brod potopio manje plovilo

Izvor: B92, 08.Dec.2019, 13:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Američki ratni brod potopio manje plovilo

Južna komanda mornaričkih snaga SAD potopila je manje plovilo u Atlantiku 23. novembra.

Mada su pojedini mediji preneli uz fotografije sa društvenih mreža da je ratni brod "Fridom USS Detroit" potonuo u zapadnom Atlantiku, uz potvrdu američke mornarice, ispostavilo se da je ratni brod potopio napušteni manji brod koji je predstavljao opasnost.

Prema današnjem pisanju Sputnjika, brod je potonuo tokom raspoređivanja u području odgovornosti Južne komande mornaričkih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << snaga SAD. Međutim, defence-blog.com preneo je vest 4. decembra sa istim snimcima da je ratni USS Detroit potopio plovilo 23. novembra, s obzirom na to da je predstavljao opasnost za plovidbu u tom delu okeana.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Potonuo američki ratni brod

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Dec.2019

VAŠINGTON - Južna komanda mornaričkih snaga SAD potvrdila je da je ratni brod "Fridom USS Detroit" potonuo u zapadnom Atlantiku.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.