Američka vozila za vježbu s Oružanim snagama ušla u BiH

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 22.Apr.2021, 16:42

Američka vozila za vježbu s Oružanim snagama ušla u BiH

Konvoj vojnih vozila iz sastava 21. zapovjedništva za potporu američkih oružanih snaga u Europi, ušao je 21. aprila 2021. godine u Bosnu i Hercegovinu (BiH), na graničnom prijelazu Gradiška. Riječ je o prvom konvoju vojnih vozila Oružanih snaga SAD-a koji je s ciljem prebacivanja ljudstva i opreme za potrebe bilateralne vježbe "Brzi odgovor 21" ušao na teritorij BiH. Vježba "Brzi odgovor 21" zajednički je vježbovni događaj oružanih snaga BiH i SAD-a, a realizirat će se...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stigao prvi konvoj američkih vozila za vježbu "Brzi odgovor 21"

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Apr.2021

SARAJEVO - Prvi konvoj vojnih vozila američkih oružanih snaga namijenjenih za prebacivanja ljudstva i opreme tokom bilateralne vježbe "Brzi odgovor 21" ušao je na teritoriju BiH, saopšteno je iz Ministarstva odbrane u Savjetu ministara.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.