Izvor: Blic, 13.Jan.2018, 21:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ambasador Crne Gore u Albaniji obišao mesto eksplozije u Skadru

Ambasador Crne Gore u Albaniji Dušan Mrdović obišao je danas mesto eksplozije u Skadru, gde je među povređenima bila i državljanka Crne Gore, saopštilo je crnogorsko Ministarstvo inostranih poslova.

"Od udara gelera je povređena Rajka Gardašević iz Crne Gore kojoj je odmah pružena prva pomoć", saopšteno je iz Ministarstva inostranih poslova.

Ministarstvo je od trenutka eksplozije bilo u komunikaciji sa Gardaševićevom i ekipom Radio-televizije Crne Gore >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << (RTVCG) i ispratilo je proces njihovog dolaska u Crnu Goru.

U eksploziji u Skadru povređeno je šest osoba, od kojih dve teže. Meta napada je bio albanski biznismen LJuljzim Kula, potvrdila je albanska policija.

U neposrednoj blizini mesta ekspolozije, koja se dogodila oko 10.30 časova u strogom centru grada, zatekla se i ekipa Televizije Crne Gore.

Povređena Rajka Gardašević je zaposlena u RTVCG.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.