Izvor: Press, 12.Sep.2017, 20:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

7 ruskih škola je u isto vreme dobilo anonimne dojave o bombi! Evakuisano 5.700 učenika i profesora zbog pretnji eksplozivom

Sedam školskih i administrativnih zgrada u tom gradu, koji je 13. po naseljenosti u Rusiji, primilo je anonimne dojave da je u njima postavljen eksploziv.
Foto: Tanjug
Više od 5.700 učenika i nastavnog osoblja sedam škola u uralskom gradu Permu u Rusiji evakuisano je danas zbog dojave o pretnji bombom, saopštilo je lokalno ministarstvo za bezbednost.
Kako se navodi, rano jutros sedam školskih >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << i administrativnih zgrada u tom gradu, koji je 13. po naseljenosti u Rusiji, primilo je anonimne dojave da je u njima postavljen eksploziv, prenosi Tas s.
- Pola sata posle te informacije učenici i osoblje su evakuisanih ih ovih obrazovnih institucija. Ukupno je evakuisano 5.706 osoba - navelo je ministarstvo.
Pripadnici policije i Nacionalne garde pretražju zgrade sa psima tragačima.
Lokalni mediji javljaju da je zbog dojave o bombi evakuisani i studenti Nacionalnog univerziteta za istraživanje u Permu, kao i prolaznici i građani na jednoj autobuskoj stanici.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.