NAKON SUDARA MOTOR EKSPLODIRAO, SUVOZAČ NA MESTU OSTAO MRTAV: Poznat identitet poginulog u stravičnoj nesreći u Banjaluci

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jun.2021, 11:02

NAKON SUDARA MOTOR EKSPLODIRAO, SUVOZAČ NA MESTU OSTAO MRTAV: Poznat identitet poginulog u stravičnoj nesreći u Banjaluci

U sudaru motora i automobila poginuo suvozač motocikliste

Darko Miljuš (30) iz Banjaluke poginuo je u stravičnoj nesreći koja se sinoć dogodila u blizini Prijedorske petlje kod Banjaluke. Miljuš je u trenutku nesreće bio suvozač na motociklu "suzuki". Nesreća se dogodila sinoć oko 22 časa.

- Do nesreće je došlo kada su se sudarili automobil "pežo" kojim je upravljao Predrag Kovjanić >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (50) iz Prnjavora i motocikl "suzuki" za čijim volanom je bio Savo Ponjević (33) iz Banjaluke, a na moticiklu se nalazio i Miljuš – pojasnio je izvor.

U ovoj nesreći i Ponjević je zadobio teške povrede i prevezen je na lečenje na UKC Republike Srpske. Prema pričama očevidaca, nakon sudara motocikl se zapalio i eksplodirao. Izvor otkriva i da na motociklu nije bilo registarskih oznaka.
Pogledaj vesti o: Suzuki

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nakon teškog udesa u Banjaluci: Povređeni motociklista stabilno, ali ostaje na lečenju

Izvor: Blic, 27.Jun.2021

Savo Panjević , koji je vozio motocikl u nesreći koja se sinoć dogodila u blizini Prijedorske petlje, je teško povređen i ostaje na daljem lečenju u Univerzitetsko kliničkom centru Republike Srpske.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.